Nieuws Oost-Vlaanderen VGD adviseert ondernemers uit regio Aalst richting verdere groei

VGD adviseert ondernemers uit regio Aalst richting verdere groei

VGD adviseert ondernemers uit regio Aalst richting verdere groei

Adviesverlener VGD, gespecialiseerd in onder meer accountancy, tax en audit, begeleidt ondernemingen in de regio Aalst met proactief advies in hun verdere groei. De adviesverlener was al langer actief in de regio samen met partner AB-Consult. Op korte termijn zal het kantoor volledig integreren in het VGD-netwerk waarbij het zal kunnen rekenen op hun uitgebreide expertise. VGD telt ondertussen al14 kantoren en meer dan 300 ervaren adviseurs.

Dries Hostens zet mee zijn schouders onder dit project. “Ons partnership in Aalst is altijd perfect verlopen”, vertelt hij. “Nu breiden we daar een mooi vervolg aan. Dat zorgt voor een echte win-winsituatie, zowel voor de ondernemers uit de regio als voor de medewerkers.”

Uitgebreide expertise en advies op maat

Klanten plukken hoofdzakelijk de vruchten van de uitgebreide dienstverlening van VGD. “Zij kunnen nu ook bij VGD terecht voor al hun ondernemersvragen, gaande van accountancy, tax en legal tot overnamebegeleiding, rapporteringen, estate planning, HR-ondersteuning, enzovoort”, aldus Dries Hostens. “Zo kunnen we hen volledig ontzorgen, zodat zij kunnen focussen op de verdere groei van hun onderneming.”

De adviseurs zetten daarbij sterk in op persoonlijk contact. “We willen onze klanten extra motiveren om hun toekomstverhaal te komen vertellen. Zo kunnen we hen nog beter begeleiden in hun groeitraject met proactief advies. Ons credo Let’s Talk! vat onze visie perfect samen!”

Proactief adviseurschap

Voor de medewerkers van het advieskantoor in Aalst verandert er weinig tot niets. De organisatie stond er al en ook de digitaliseringstrend was al langer ingezet. Zij kunnen dus verder groeien in hun rol van proactieve adviseurs. Daarbij kunnen ze rekenen op de ondersteuning vanuit VGD en hun eigen expertise in bepaalde kennisdomeinen verder aanscherpen.

“We willen met ons kantoor een actieve rol spelen in de verdere expansie van onze klanten”, zegt Dries Hostens. “Door tijd te nemen om op regelmatige tijdstippen samen te zitten en te luisteren naar de klant, kunnen we samen de volgende stappen in hun groeitraject uittekenen.”

Groeibedrijven uit de regio

De grote waaier aan diensten die nu aanwezig is in het kantoor in Aalst, spreken ook groeibedrijven aan uit de omringende gemeentes Erpe-Mere, Denderleeuw, Haaltert, Lede, Affligem, enzovoort.

“We kunnen een echte meerwaarde betekenen voor zowel kleine als grote bedrijven met groeipotentieel. Ons kantoor breidt uit met nieuwe medewerkers die mee willen bouwen aan die verdere ontplooiing van onze klanten”, besluit Dries Hostens.

VGD-adviseur Dries Hostens staat hier voor je klaar met ondernemersadvies op maat.

VGD biedt al 40 jaar onafhankelijk proactief advies op maat en ondersteunt ondernemingen bij alle mogelijk financiële vraagstukken. Let’s talk!

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.