Nieuws Oost-Vlaanderen Vier Wase onderneemsters organiseren winters pop-up event

Vier Wase onderneemsters organiseren winters pop-up event

Vier Wase onderneemsters organiseren winters pop-up event

WAASMUNSTER – Voor de 3e keer op rij organiseren The Present Perfect, Authentics, De Gelegenheid en Anncelle Knits de ‘Winterse dagen in Stijl’, een pop-up event waar je in alle rust en ver weg van alle drukte, jouw kerst- en eindejaarsgeschenken kan vinden en genieten van heerlijke kerstsfeer.

Als 4 onderneemsters uit het Waasland de hoofden bij elkaar steken, krijg je een explosie van creativiteit, originaliteit, vindingrijkheid en warmte. Geneviève Reymenants, Soraya Dierick, Ann Van Puyenbroeck en Ilse De Cuyper organiseren 14 dagen lang een pop-up waar je in ontspannen sfeer leuke lokale kerstcadeautjes kan scoren. Dit allemaal samen onder één dak bij Thuisgastronomie Hilde Possemiers in Waasmunster.

Ilse De Cuyper: “We wonen allemaal in hetzelfde dorp en waren klant bij elkaar. Omdat er in Waasmunster maar weinig handelaars zijn en het commercieel gebeuren op een laag pitje staat, organiseerden we vorig jaar voor het eerst dit initiatief. Bedoeling was om wat schwung in het Wase ondernemersleven te brengen.”

Lokale onderneemsters

Ann maakt met Ancelle Knits prachtige truien, gilets, debardeurs, mutsen en sjaals. Alles wordt door Ann met de hand gebreid in verschillende leuke kleurencombinaties. Authentics is een kledingboetiek in Hamme. Voor de Winterse dagen brengt zaakvoerster Geneviève al haar accesscoires, gaande van handtassen en portefeuilles, tot juweeltjes, handschoenen en sjaals mee. Tijdens de modeshow die elk weekend plaatsvindt toont ze ook haar kledinglijn.

 

Soraya van De Gelegenheid maakt gepersonaliseerd gelegenheidsdrukwerk. Dit zowel op papier, hout als glas. Recent specialiseerde ze zich ook in het borduren van allerlei voorwerpen in leder, textiel,… Ilse is met The Present Perfect ten slotte trotse eigenaar van een webshop in interieur accessoires, tafeldecoratie en geschenken (zowel B2B als B2C).

Laat je verwennen

De 4 dames zetten volop in op beleving. Het event verrast met veel verwennerij: modeshows in het weekend, proevertjes en unieke acties met lokale handelaars.

Vorig jaar organiseerden de dames een eerste keer ‘Winterse dagen in stijl’. In oktober volgde dan ‘Herfstdagen in stijl’. Nu zijn ze dus aan hun derde event toe. “Afgelopen edities waren heel erg fijn en er kwamen verschillende mensen meerdere malen een kijkje nemen”, zegt Ilse trots. “Vooral de mooie, sfeervolle locatie en het aanbod originele producten trekt de mensen aan. Bovendien is het een heerlijk rustige manier om je kerstcadeau te shoppen.”

Praktisch

Inkom is gratis en iedereen is welkom! Het evenement wordt covid-proof georganiseerd. Zo zorgen de organisatoren ervoor dat er nooit te veel mensen op hetzelfde moment binnen zijn en dat de ruimte goed wordt verlucht. Een mondmasker is verplicht, covid safe ticket wordt niet gevraagd.

Winterse dagen in Stijl gaat door van zaterdag 11 t.e.m. vrijdag 24 december 2021. Elke dag doorlopend van 10-18u. Place to be: Thuisgastronomie Hilde Possemiers (Molenstraat 34, Waasmunster).

Meer info vind je via de uitnodiging en het facebook event.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.