Nieuws Oost-Vlaanderen Vierde Gentse editie van Night Shift op 12 maart

Vierde Gentse editie van Night Shift op 12 maart

Vierde Gentse editie van Night Shift op 12 maart

000000000000000000lvOp zaterdag 12 maart vindt in de Eskimofabriek de vierde editie plaats van het netwerkevent voor jonge ondernemers Night Shift. Net als vorig jaar gaat daar ook een Night Shift Conference aan vooraf met een aantal boeiende sprekers. Night Shift heeft zich immers tot doel gesteld interessante thema’s, debatten en gastsprekers voor het voetlicht te brengen. Die zijn geselecteerd door Start it @kbc.

De sprekers voor het evenement in Gent zijn Jelle Van De Velde van Cartamundi Digital uit Drongen, Laura Verhulst (foto), de Gentse student-ondernemer die met Madam Bakster een online bakkerij- en receptenplatform heeft opgericht en Pieter Beck van die met Fuck up nights seminars organiseert over het feit dat falen in ondernemingsland geen schande is en die met Caque improvisatietheater brengt.

In 2013 werd Night Shift in het leven geroepen door Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens, met een eerste editie in Gent. Door het grote succes groeide het concept in 2014 uit tot een drieluik Gent – Antwerpen – Kortrijk en ondertussen vindt ook een editie plaats in Hasselt.

Night Shift  wil vooral op een originele manier voor “matchmaking” zorgen tussen jonge ondernemers.  Volgens de organisatoren is in de voorgaande edities afdoende bewezen dat het om een formule gaat die werkt. Startende ondernemers én gevestigde waarden komen samen op de conferentie waaraan ook een beurs is gekoppeld om op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis te maken met mensen, diensten en producten en naderhand groeit het evenement uit tot een spetterende fuif. De tientallen deelnemende standhouders leggen de juiste connecties op Night Shift, omdat elke editie makkelijk een paar duizend bezoekers haalt.

“Connectivity is het centrale idee achter ons concept. Wij bieden inspiratie, food & drinks, de perfecte soundtrack en de juiste mensen”, vertellen organisatoren Maxime Neslany, Jean-Michel Teerlinck en Mathieu Luyens. “Elk event van Night Shift is sterk lokaal verankerd en creëert een publiek van zelfstandigen uit die regio die hun netwerk willen uitbreiden. In de Eskimofabriek in Gent zal dat op 12 maart niet anders zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.