Nieuws Oost-Vlaanderen Vijftien jaar Delen in Oost-Vlaanderen

Vijftien jaar Delen in Oost-Vlaanderen

Anja Vanluchene en Stefan Van Cleemput, kantoorverantwoordelijken Delen Private Bank Oost-Vlaanderen

Vijftien jaar Delen in Oost-Vlaanderen

In 2007 streek Delen Private Bank neer in Oost-Vlaanderen. Het doel? Haar klantenbestand in de regio verder uitbouwen en de lokale klanten optimaal bijstaan. De opening van de vestiging bleek een succes. De vijftiende verjaardag van het kantoor is de perfecte gelegenheid om even terug én vooruit te blikken.

Hoe het kantoor vorm kreeg

Het idee voor de vestiging in Oost-Vlaanderen ontstond in 2007, toen Delen Private Bank voet aan de grond wilde krijgen in de regio. “Delen had op dat moment een beperkt aantal klanten in Oost-Vlaanderen, maar het was een regio met veel potentieel”, licht kantoorverantwoordelijke Stefan Van Cleemput toe. “We vonden toen een geschikte locatie in Merelbeke, in het Sluispark.”

“Al snel bleek dat onze dienstverlening succesvol was en ons klantenbestand gestaag groeide. En zo startte de zoektocht naar een definitieve vestiging. In 2009 kochten we het huidige pand aan, op de Coupure Rechts 102. Na een intensieve verbouwing namen we in maart 2013 het gebouw in gebruik.”

“Tot slot kochten we enkele jaren geleden het aangrenzende pand in de Coupure Rechts 100, om onze groei te bestendigen. De laatste werken aan het gebouw zijn nu volop bezig. Naar het jaareinde toe zal ons team – dat in totaal bestaat uit zesentwintig medewerkers – er zijn intrek nemen,” aldus Stefan Van Cleemput.

Klantgericht ondernemen

In lijn met de Delen-filosofie, stelt het Oost-Vlaamse team een efficiënte dienstverlening, duurzaam investeren en heldere klantencommunicatie voorop. Op die manier tracht de bank een langdurige en integere relatie op te bouwen met de klant.

“Onze medewerkers kregen min of meer carte blanche om Delen Oost-Vlaanderen op de kaart te zetten. Er werd onder meer nagedacht hoe we contacten konden creëren in de omgeving en lokale initiatieven op poten konden zetten,” vertelt Stefan Van Cleemput. “Zo werken we bijvoorbeeld samen met muziekcentrum De Bijloke, waar we dit jaar in november een concert organiseren om onze vijftiende verjaardag te vieren en onze klanten te bedanken voor hun vertrouwen.”

Delen Private Bank is gespecialiseerd in het beheer en de planning van vermogens. De bank telt in België ruim 460 medewerkers, verspreid over 14 kantoren. De Delen Groep is ook actief in Nederland, G.H. Luxemburg, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Eind 2021 bedroeg het totaal toevertrouwd vermogen 54,3 miljard euro (cijfer Groep Delen).

Delen Private Bank: Vermogensbeheer met gezond verstand.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.