Nieuws Oost-Vlaanderen Villa van ramen- en deurenbedrijf in Lokeren is nu gezellige foodbar

Villa van ramen- en deurenbedrijf in Lokeren is nu gezellige foodbar

Villa van ramen- en deurenbedrijf in Lokeren is nu gezellige foodbar

raamlokerenDe foodbar RAAM in Lokeren is in meer dan één opzicht een mooi ondernemersinitatief.

RAAM is immers gevestigd in de villa in de voortuin van Engels, het Lokerse bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van kwaliteitsvolle ramen en deuren. Het restaurant werd geïnspireerd door Engels en weerspiegelt de waarden van het bedrijf. Zaakvoerder Didier Engels, die ook bekend is als helft van het dj-duo Los Hermanos Inglesos én als echtgenoot fan fashionista Tiany Kiriloff, is dan ook één van de drijvende krachten van het initiatief.

Hij kijkt vanop de achtergrond hoe gastheer Vic Christiaens en chef-kok Tom Klüssendorf de zaak runnen. Tom is de chef-kok die het bekende Café Parti in Gent op de kaart zette, Vic reisde de wereld rond en heeft een grote voorliefde voor de gezonde wereldkeuken.

Het restaurant in het ouderlijk huis van oprichter Gaston Engels wordt gekenmerkt door een prachtige inrichting Het werd omgetoverd tot een helder pand met een inspirerend interieur. Glas steelt bijna vanzelfsprekend de show.  Kenmerkend voor het interieur is niet alleen de lichtinval, maar ook de evenwichtige mix van Scandinavische, Italiaanse en New Yorkse invloeden. Het geheel oogt rustgevend dankzij de groene toets: het restaurant ligt in een bosrijke omgeving.

Wie van lekker eten houdt, kan er zich op alle momenten van de dag laten verwennen met verse, seizoensgebonden en originele gerechten in een sfeervolle huiselijke omgeving.  RAAM profileert zich ook duidelijk als ontmoetingsplaats voor zakenmensen. “We spelen in op de nood aan gezonde maaltijden én op het feit dat iedereen een ander dagschema heeft en op elk ogenblik zijn honger moet kunnen stillen”, klinkt het bij de initiatiefnemers. “Daarom is het ook mogelijk maaltijden af te halen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.