Nieuws Oost-Vlaanderen Villa Wetthra is na drie maanden vaste ontmoetingsplaats

Villa Wetthra is na drie maanden vaste ontmoetingsplaats

Villa Wetthra is na drie maanden vaste ontmoetingsplaats

villawethraOp het provinciaal domein “Den Blakken”, in de voormalige Villa “Les Mélèzes”  is sinds 28 maart 2015 Villa Wetthra gevestigd.

Het statige pand, voorheen eigendom van de familie van wolindustriëel Cordonnier, werd volledig gerenoveerd. Meester decorateur Pieter Porters gaf advies bij inrichting en aankleding.

Villa Wetthra is niet alleen een ontmoetingsplaats voor de Wetteraar, het bedrijfsleven en het socio-cultureel verenigingsleven. Ook voor de occasionele bezoeker van het prachtige park en de fietsers en wandelaars die het domein als stopplaats aandoen wordt Villa Wetthra een oase van rust.

Naast een eigentijdse brasserie en tea-room is Villa Wetthra er ook voor vergaderingen, seminaries, bedrijfsevents en feesten. Bovendien zijn er op geregelde basis workshops, concerten en tentoonstellingen.

“Door het ruime aanbod aan mogelijkheden en door naadloos in te spelen op de wensen van verschillende doelgroepen”, zo zegt zaakvoerderMario Hulpia, “zijn we er op korte tijd in geslaagd Villa Wetthra te doen uitgroeien tot een begrip in de hele regio. Ik denk dat nu wel duidelijk is dat het bedrijfsleven in en rond Wetteren nood had aan een dergelijke stijlvolle ontmoetingsplaats.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.