Nieuws Oost-Vlaanderen Vindt u ook dat goed nieuws over kmo’s te weinig aandacht krijgt?

Vindt u ook dat goed nieuws over kmo’s te weinig aandacht krijgt?

Vindt u ook dat goed nieuws over kmo’s te weinig aandacht krijgt?

Het is een bekende frustratie: waarom gaat alle aandacht van de overheid en de media naar de grote bedrijven. Bedrijfsleiders van kmo’s komen alleen in de media als er slecht nieuws te melden valt. Is dit rechtvaardig? Zijn het niet de kmo’s die de motor zijn van onze welvaart? Zorgen zij ook niet voor een belangrijk aandeel van de tewerkstelling?

Het is voor onze kmo’s zeker niet motiverend om zo weinig aandacht – laat staan waardering – te krijgen voor hun inspanningen. Precies daarom werd “De Nacht van de KMO” in het leven geroepen: om aandacht te schenken aan positieve ontwikkelingen in de bedrijfswereld.

De kmo’s zijn de motor van onze welvaart. Zij verdienen waardering en aanmoediging. Dat gebeurt dan ook tijdens DE NACHT VAN DE KMO die voor de 9de keer plaats heeft op vrijdag 27 maart 2015 in het Hilton Hotel te Antwerpen. Iedereen die, samen met ons, vindt dat verdienstelijke initiatieven in de bedrijfswereld meer in de kijker moeten komen, zou hierop aanwezig moeten zijn. Laat ons er samen een feest van maken.

Zorg dat je erbij bent

Wie een tafel (voor 8 of 10 personen) reserveert op DE NACHT VAN DE KMO betaalt slechts 1.400 voor 8 personen of 1.750 euro voor 10 personen (+ btw) en krijgt hiervoor in ruil:

  • Een receptie van 19 tot 20 uur
  • Een culinaire maaltijd
  • Een foto van uw tafel
  • Voordelige parking onder de Groenplaats (optioneel)
  • De kans om de tafel te personaliseren
  • Voorstelling van uw bedrijf in de programmabrochure
  • Een avond netwerken met andere kmo’s
  • Per persoon een stemformulier voor de verkiezing van elke trofee
  • En de garantie dat het bedrijfsleven positief onder de aandacht komt.
Vorig jaar ging de BNP Paribas Fortis trofee voor het meest belovend bedrijf naar Group-f. Zaakvoerder Frank Hechtermans (links) kreeg de trofee, oorkonde en bloemen uit handen van Marc Peeters (BNP Paribas Fortis)

Vorig jaar ging de BNP Paribas Fortis trofee voor het meest belovend bedrijf naar Group-f. Zaakvoerder Frank Hechtermans (links) kreeg de trofee, oorkonde en bloemen uit handen van Marc Peeters (BNP Paribas Fortis)

U kan ook, samen met uw inschrijving, een kamer reserveren in Hilton Antwerpen zodat u veilig kunt blijven overnachten, ’s anderdaags een lekker ontbijt kunt nuttigen, Antwerpen bezoeken en nadien ontspannen en veilig naar huis kunt vertrekken. Alles op één factuur. Alle details staan op het inschrijvingsformulier dat u op de website vindt. U kan daar ook parkeerplaatsen bestellen tegen een voordelig tarief. Maak gebruik van het deelnemingsformulier op de website van de organisatie: www.denachtvandekmo.be

 

Info:

Freddy Michiels – voorzitter@denachtvandekmo.be (0475 69 76 43)

Johan Dillen – secretariaat@denachtvandekmo.be (0475 39 99 11)

www.denachtvandekmo.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.