Nieuws Oost-Vlaanderen VIP-event UNIZO tijdens zesdaagse: netwerken van de bovenste plank

VIP-event UNIZO tijdens zesdaagse: netwerken van de bovenste plank

VIP-event UNIZO tijdens zesdaagse: netwerken van de bovenste plank

Zesdaagse2015UnizoVIP-1Van 17 tot en met 22 november 2015 vindt in het Gentse Kuipke de 75ste editie van de wielerzesdaagse Vlaanderen-Gent plaats. Dit opmerkelijke sportevenement is niet alleen ‘the place to be’ voor wielerliefhebbers, maar is de voorbije jaren ook uitgegroeid tot een belangrijke ontmoetingsplaats voor ondernemend Vlaanderen. Ondanks de -terechte – indrukwekkende veiligheidsmaatregelen daagde ook op 18 november een massa volk op om de esbattementen van onder meer lokale held Iljo Keisse te volgen.

“Omdat kmo-bedrijfsleiders niet altijd zelf de tijd hebben om netwerkevents uit te werken”, zegt Wim Geirnaerdt, adjunct-provinciaal directeur van UNIZO Oost-Vlaanderen, “huren we al tien jaar een VIP-lounge tijdens de zesdaagse.  Ondernemers konden er ook op 18 november in een gezellige sfeer op informele wijze contacten leggen en tegelijk genieten van een ongeëvenaard sportief spektakel.”

Het VIP-arrangement van UNIZO bleek voor ondernemers dan ook een ideale gelegenheid om potentiële zakenpartners te leren kennen. “In een ongedwongen sfeer kennis kunnen maken met bedrijfsleiders van kleine en middelgrote ondernemingen, heeft voor mij voor uitstekende contacten gezorgd”, vertelde ons Alexander Schmitt, zaakvoerder van het Oudenaardse onlinemarketingbureau Authority.

Via bijgaande link kunt u op de foto’s die onze fotograaf tijdens het event maakte bekijken of u ook op de gevoelige plaat werd vastgelegd:  http://www.ivanmervillie.be/Galerijen/Zesdaagse2015/

En hieronder vindt u alvast ook al wat van die foto’s.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.