shutterstock-smartphone

Voka Open Bedrijvendag gaat volop voor virtueel tijdens 30ste verjaardagseditie

Op zondag 4 oktober 2020 viert Voka Open Bedrijvendag haar dertigste verjaardag. Het thema voor deze editie was al "digitale transformatie", en nu wordt er van de nood een deugd gemaakt door meteen volop in te zetten op een volledig virtueel evenement! Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 kunnen de fysieke bezoeken bij bedrijven dit jaar namelijk niet doorgaan, dit om de veiligheid van medewerkers en bezoekers ten volle te garanderen.

Vanaf 1 september 2020 is het reeds mogelijk enkele deelnemende bedrijven virtueel te bezoeken via www.openbedrijvendagvirtueel.be. Het aanbod van bedrijven dat je virtueel kan bezoeken wordt ook steeds uitgebreid. Laat ook 4 oktober 2020 in je agenda gemarkeerd staan want dan wordt een Voka Open Bedrijvendag Virtual Day live gestreamd voor het grote publiek! Meer info betreffende het programma volgt, hou alvast de website en social media kanalen in de gaten.

In 2021 keert Voka Open Bedrijvendag fysiek terug, en dit sterker dan ooit met al op z'n minst de meer dan 150 deelnemende bedrijven van dit jaar. Een divers aanbod om niet te missen!

“De missie van Voka Open Bedrijvendag is het ondernemerschap tonen aan het grote publiek. Daarvoor moeten we allereerst zelf ondernemerschap tonen en ondernemend zijn, we zijn blijven doorgaan en gaan nog steeds door en ondersteunen onze ondernemers ”, zegt directeur Cynthia Coulier.