Nieuws Oost-Vlaanderen Voka organiseert op 3 september Plato After Summer drink

Voka organiseert op 3 september Plato After Summer drink

Voka organiseert op 3 september Plato After Summer drink

aaaaavokOp de Plato After Summer Drink die VOKA op 3 september 2015 organiseert, kunnen ondernemers in het aangename en sfeervolle kader van de VOKA-box in Gent kennismaken  met het programma-aanbod en het PLATO-team en netwerken met PLATO-deelnemers en andere ondernemers.

“Dit event staat open voor alle ondernemers, PLATO-deelnemers en oud-PLATO-deelnemers”, legt Caroline Blockeel, regiodirecteur Leiestreek-Meetjesland van Kamer van Koophandel – VOKA Oost-Vlaanderen uit .

De After Summer Drink is intussen een vaste waarde geworden.  Het is volgens Caroline Blockeel het ideale moment om de zomer in stijl af te sluiten en om energie te tanken om er in het najaar met volle moed tegenaan te gaan.
“Wij geven het startschot voor PLATO 26, dat nog altijd op een fijne manier kennis van ervaren ondernemers overbrengt aan jonge starters. Aan PLATO neemt 33% van alle Oost-Vlaamse Voka-leden deel, hetzij als deelnemer, hetzij in de rol van peter of meter. Dat betekent met andere woorden dat de After Summer Drink een niet te missen afspraak is voor al wie vlak voor de start van het najaar de vinger aan de pols wil voelen van het OOst-Vlaamse ondernemingsleven.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.