Nieuws Oost-Vlaanderen Volta Summer Brewing Camp nog tot 11 september

Volta Summer Brewing Camp nog tot 11 september

Volta Summer Brewing Camp nog tot 11 september

pop-up2016Het Gentse toprestaurant Volta breide de afgelopen weken een vervolg aan het succesvolle initiatief dat twee jaar geleden voor het eerst werd genomen: gedurende een maand verhuisde het hele team toen tussen midden augustus en tot na de eerste week van september naar een plek tussen de Zomergemse e maïs. Vorig jaar werd dat overgedaan en werden ook extra overnachtingen aangeboden.  En het is nog niet helemaal afgelopen met het Volta Summer Brewing Camp, want de sluiting is pas voorzien voor 11 september.

“Na twee zomers in de Zomergemse maïs hebben we voor een nieuw pop-upavontuur vanaf 10 augustus onze intrek genomen in de oude brouwerij Colle in Merendree”, legt initiatiefnemer Peter Vyncke (foto) uit. “Daar blijven we nog tot 11 september en dan organiseren we een grootscheepse slothappening.  Onze Volta Pop-Up Closing Party begint vanaf 12 uur met een gastronomische BBQ, gevolgd door Tea Time met voor de liefhebbers gin in een theekopje   en een zinderend dansfeest tot 22 uur.  Dat we opnieuw heel veel mensen in deze authentieke setting konden verwelkomen en hen konden laten genieten van culinaire hoogstandjes en bieren in de kijker bewijst dat er in de zomer echt veel belangstelling bestaat voor deze vorm van belevenisgastronomie.”   .

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.