Nieuws Oost-Vlaanderen Volvo Cars kiest voor TomTom

Volvo Cars kiest voor TomTom

Volvo Cars kiest voor TomTom

saucierGPS-specialist TomTom (TOM2), met een Belgische vestiging in Ledeberg, ziet zijn inspanningen om te blijven innoveren beloond  met een contract met Volvo Cars voor het leveren van de nieuwe in-car infotainmentsysteem.

Vanaf 2019 zullen Volvo-klanten die beschikken over SPA- en CMA-inbouwsystemen wereldwijd gebruik kunnen maken van de navigatieproducten van TomToms.

Deze overeenkomst bezegelt de eerste samenwerking tussen TomTom en Volvo Cars. TomTom levert Volvo Cars onder andere digitale NDS-kaarten, real-time kaartupdates, navigatiesoftware, TomTom Traffic verkeersinformatie en gerelateerde diensten.

“We zijn ontzettend blij om de samenwerking tussen TomTom en een alom gerespecteerd bedrijf als Volvo Cars aan te kunnen kondigen”, zegt Antoine Saucier (foto), managing director van TomTom Automotive. “Dankzij het vertrouwen van Volvo Cars, een bedrijf dat net als wijzelf volop inzet op innovatie in alle mogelijke domeinen,  in de producten van TomTom versterken we onze unieke positie in de autoindustrie en kunnen we toekomstbestendige systemen blijven leveren die steeds voldoen aan de snel veranderende eisen uit de markt.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.