Nieuws Oost-Vlaanderen Wasbar opent drie nieuwe vestigingen

Wasbar opent drie nieuwe vestigingen

Wasbar opent drie nieuwe vestigingen

GENT – Het belooft een drukke zomer te worden voor WASBAR, het horeca-concept waar je ondertussen je wasje kan laten draaien, dat in 2013 werd opgestart door Topstarters Dries Henau & Yuri Vandenbogaerde. Er komt een nieuwe vestiging in Gent bij en ook in Antwerpen openen binnenkort maar liefst twee nieuwe Wasbar’s de deuren.

Het concept kwam in 2015 onder de vleugels van Top Brands, het bedrijf dat ook Pizza Hut, Boulangerie Paul en sinds kort ook Ellis Gourmet tot haar portfolio mag rekenen. Bij de aankoop van het concept sprak Top Brands reeds de grote ambities uit over het WASBAR concept. Deze ambities worden nu nogmaals bevestigd door CEO Stef Meulemans:

“Wij zijn meer dan ooit klaar om met WASBAR de grote sprong te maken. Sinds we het concept hebben gekocht hebben we heel verschillende soorten locaties en foodconcepten uitgeprobeerd. Ondertussen weten we welke richting we uitmoeten met het concept en wat onze ideale locaties zijn, die gaan we nu de komende maanden uitrollen.”

Gent

Een eerste nieuwe flagship komt er in Gent, in de Kalandestraat, hét ontbijtplein van Gent. In het pand waar eerder River Woods gevestigd was zullen vanaf september de AEG wasmachines draaien en zullen de Gentenaren hun koffie kunnen drinken en hun bagel eten op het terras.

Deze flagship komt in de plaats van WASBAR aan de Nederkouter, die sluit op 12 juni. “Het concept is de Nederkouter wat ontgroeid”, zegt CEO Stef Meulemans.

“We merken dat het cliënteel van WASBAR Nederkouter voornamelijk bestaat uit studenten. De ervaring die we hebben opgedaan met WASBAR Korenmarkt leert ons dat een vestiging van WASBAR het best kan draaien wanneer we een gebalanceerd evenwicht hebben van studenten en lokale bewoners, maar ook shoppers en toeristen. Daarvoor is de Kalandestraat ideaal. Ook hebben we ondervonden dat onze klanten in de zomermaanden graag op het terras plaatsnemen, wat ontbreekt in de Nederkouter.”

Antwerpen

Naast een verhuis in Gent kondigt WASBAR nog twee nieuwe openingen aan, beide in Antwerpen. Eentje opent op 16 juli op de Melkmarkt, midden in het historisch centrum, een derde Antwerpse WASBAR opent eind augustus aan de Graanmarkt. Na deze openingen zal de teller op 5 vestigingen staan.

Aanbod

Met de nieuwe openingen volgt ook een volledig nieuw foodaanbod, waardoor de WASBAR vestigingen ook langer en later open zullen zijn. Je zal er voortaan ook ’s avonds terechtkunnen voor een warme maaltijd. Meer info over het aanbod volgt snel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.