Nieuws Oost-Vlaanderen Wase interieur- en delicatessenzaak slaan de handen in elkaar

Wase interieur- en delicatessenzaak slaan de handen in elkaar

Wase interieur- en delicatessenzaak slaan de handen in elkaar

SINT-NIKLAAS – Ferzo en Delicatessen Van Poeck -twee toppers uit het Waasland- slaan de handen in elkaar. De ene gekend vanwege zijn stijlvolle keukens, badkamers en interieurs. De andere om zijn heerlijke delicatessen waaronder koffie, thee, chocolade en nog zoveel meer. Met deze unieke samenwerking willen Eveline en Wim de Ferzo-beleving naar een ongezien niveau brengen.

“Het zijn de details die een beleving maken of kraken. Net daarom gaan we dat stapje verder, zowel in onze ontwerpen, de materiaalkeuze als de beleving nadien. Onze collaborations met gelijkgestemde bedrijven zijn hier het beste voorbeeld van”, aldus Eveline, zaakvoerder van Ferzo.

#MijnFerzo koffie-blend

In de koffiebranderij van Van Poeck brachten Eveline, Wim, Elisabeth en Eric hun expertise samen om tot de perfecte smaak te komen die beide familiebedrijven symboliseert. De #MijnFerzo koffie-blend werd samengesteld, geproefd en gesmaakt. Met roots in Brazilië en Colombia heeft deze koffie een authentieke en nooit eerder ontwikkelde smaak. De unieke blend representeert de waarden waar zowel Ferzo als Delicatessen Van Poeck al jaar en dag voor staan: authenticiteit, duurzaamheid, eigenzinnigheid en kwaliteit.

Limited edition

Eric, Delicatessen Van Poeck: “Het is geweldig om 150 jaar traditie te kunnen proeven in een kopje koffie. Dit limited edition koppig kopje koffie geeft een extra kick in de ochtend, middag of avond -voor de durvers.”

“Zoals het limited edition betaamt, is de #MijnFerzo koffie (bonen of gemalen) enkel bij ons te verkrijgen. Men kan online bestellen via eveline@ferzo.be of rechtstreeks in onze showroom”, geeft Wim, zaakvoerder van Ferzo, nog mee.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio