Nieuws Oost-Vlaanderen WaseGolf viert 5-jarig bestaan met uitbreiding terreinen

WaseGolf viert 5-jarig bestaan met uitbreiding terreinen

WaseGolf viert 5-jarig bestaan met uitbreiding terreinen

SINT-GILLIS-WAAS/STEKENE – Het gaat snel bij WaseGolf. De padelterreinen zijn nog maar pas geopend en de werkzaamheden voor de uitbreiding van het golfterrein werden opgestart. De golfschool viert vandaag haar 5-jarig bestaan en breidt haar terrein uit van 6 naar 9 holes.

In 2017 startte WaseGolf met een golfschool waarbij een driving range en een putting green centraal stonden. Kort daarna werden 6 holes aangelegd en konden beginnende golfers naar hartenlust oefenen om hun golfspel op niveau te brengen zodat zij gemakkelijk toegang krijgen tot grotere golfbanen van 9 of zelfs 18 holes.

De uitbreiding drong zich op, temeer omdat op de terreinen van Interwaas en DEME een golfuitbreiding voorzien was op een gebied van circa 50 ha. De internationaal befaamde golfarchitect Bruno Steensels tekende een verlengstuk aan het prachtige eerste gedeelte van de golfbaan. Tegen 2025 worden de bestaande 6 holes omgevormd tot 3 holes en worden 6 nieuwe holes aangelegd.

Op zondag 3 april worden er golfkriebels georganiseerd voor iedereen die eens de eerste stap in de golfwereld wil zetten of die informatie wenst over de golfproject. Alle praktische info vind je op wasegolf.be en golfkriebels.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.