Nieuws Oost-Vlaanderen We wensen u een fantastisch jaar !

We wensen u een fantastisch jaar !

We wensen u een fantastisch jaar !

Champagne Glasses In New YearIn september 2014 zijn we van start gegaan met Made in Oost-Vlaanderen. Eerder al hadden Made in Limburg, Made in Metropool en Made in Kempen bewezen dat er een mooi draagvlak bestaat voor een dergelijke onlinepublicatie, annex dagelijkse nieuwsbrief met voornamelijk positief ondernemersnieuws.

De afgelopen vier maanden hebben we al heel wat Oost-Vlaamse ondernemingsinitiatieven in de kijker kunnen zetten. Maar uiteraard is er nog ruimte voor veel meer. Ook in 2015 willen we er zijn voor u met nieuws van en voor ondernemers. Nieuws over startersinitiatieven, over gevestigde bedrijven, over nieuwe vormen van samenwerking, over originele ideeën, nieuwe producten, nieuwe exportmarkten en zoveel meer.

We danken u alvast voor uw interesse en uw vertrouwen en wensen u een fantastisch, creatief, ondernemend, lucratief, vindingrijk, succesvol en gezond nieuw jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.