Nieuws Oost-Vlaanderen Webwinkel Shopping4 opent showroom in Aalter

Webwinkel Shopping4 opent showroom in Aalter

Webwinkel Shopping4 opent showroom in Aalter

Shopping 4De steile opmars van e-commerce betekent lang niet het einde van de ‘stenen winkel’. Integendeel, ook webshops zien vandaag de voordelen van een eigen showroom in. Zo ook Kristof Versluys en Kristof De Coster, zaakvoerders van webwinkel Shopping4, die dit weekend hun ‘stenen’ winkel in Aalter openen.

De heren startten in 2009 met hun internetwinkel, eerst in bijberoep en sinds de zomer van 2014 allebei fulltime. Ze hebben intussen al 4 webshops achter hun naam: eentje met televisiesatellieten (shopping4satellite), camperaccessoires en kampeermateriaal (shopping4camping), schotelantennes voor op de camping (shopping4satenne) en satellietschotels (shopping4teleco).

Dat ze voor die niches kozen, is eerder toevallig. Kristof Versluys: “We zijn begonnen met een webshop voor parfum. Een complete misser. Mensen willen parfums ruiken voor ze ze kopen. En dus moesten we op zoek naar een ander product. Toen viel mijn oog op de schotelantenne die ik thuis zelf heb. Dat product leek me wel verkoopbaar op het web. Dat ik zelf een dealer kende, was handig meegenomen.”

De verkoop gaat intussen zo goed dat er in december een extra werkkracht is bijgekomen. Kristof Versluys: “We verkopen in de hele Schengenzone, maar vooral Nederland is voor ons een belangrijke markt. Omdat klanten ons regelmatig vragen of ze de producten uit de webshop ergens ‘echt’ kunnen bekijken, openen we nu ook een eigen showroom. Op onze nieuwe locatie in Aalter hebben we eveneens een installatieruimte voorzien. Want ook dat is een vraag die we regelmatig krijgen. Veel klanten weten niet hoe ze de accessoires in hun mobilhome moeten installeren. Wij doen het voor hen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.