Nieuws Oost-Vlaanderen Wereldrecord voor Wondelgems bedrijf

Wereldrecord voor Wondelgems bedrijf

Wereldrecord voor Wondelgems bedrijf

AAEAAQAAAAAAAAiyAAAAJGI5YzgxMWJmLTI3NWMtNGE4MS1hM2Q1LTBkYTVkMGVlZWJhZQV-Formation is een bedrijf uit Wondelgem dat dit jaar zijn tiende verjaardag viert en zich specialiseert in teambuilding en attracties.

Onder leiding van oprichter en zaakvoerder Benedikt De Vreese (foto)heeft het bedrijf de afgelopen tien jaar een stevige reputatie verworven. Temeer omdat bedrijven steeds beter beseffen dat teams die voor elkaar als het ware door het vuur gaan in een wereld met messcherpe concurrentie wel degelijk het verschil kunnen maken.

“We beschikken over verschillende innovatieve concepten”, zegt hij, “die aanpasbaar en moduleerbaar zijn, naargelang van het budget, het aantal deelnemers of de doelstellingen die organisaties met hun teambuilding willen bereiken. Onze begeleiding gebeurt altijd door gekwalificeerde en enthousiaste teambuilders en we beschikken over ervaring op verschillende locaties in België en in het buitenland. We blijven niet onder de kerktoren zitten, want we laten ons ook inspireren door trends en door leveranciers uit de hele wereld.”

V-Formation toont zich trouwens heel ambitieus. “We zijn trots op wat we de voorbije tien jaar hebben gerealiseerd”, zegt Benedikt De Vreese, “maar we hebben het gevoel dat we nog maar aan het begin staan. Het is een beetje een running gag om het intern over “world domination” te hebben. Niet om uit te drukken dat we groter en beter zouden zijn dan de rest, wel om uit te drukken dat we graag muren slopen en grenzen verleggen.”

Dat komt nu ook tot uiting in “The Beast”, een naam die ontleend werd aan de limousine van de Amerikaanse president, maar die in het geval van V-Formation staat voor de langste opblaasbare hindernisbaan ter wereld. Het gaat om een structuur van 272 meter lang die voor alle soorten events inzetbaar is en die in de toekomst ook nog langer kan worden gemaakt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.