Nieuws Oost-Vlaanderen West-Vlaams ondernemersduo neemt Aalterse sauzenmaker over

West-Vlaams ondernemersduo neemt Aalterse sauzenmaker over

West-Vlaams ondernemersduo neemt Aalterse sauzenmaker over

AALTER, WINGENE – Nicoline Buyck en Gilles Rooze, het ondernemersduo achter de voedingsbedrijven Renée en Delidaele, nemen Rascal Tastebuddies in Aalter over. Rascal levert salsa’s en sauzen aan delicatessenwinkels, slagerijen en speciaalzaken in zowel binnen- als buitenland.

Niels Wyckstand trok in 2016 naar New York als bankier, en keerde terug met het idee voor Rascal: een merk van Belgische chilisauzen, gepekelde veggie’s, pickles en salsa’s. Naast Rascal en zijn job als bankier, baat Niels ook nog zomerbar De Zwaaikomhoeve in Aalter uit. Die combinatie van carrières zette Niels ertoe aan om uiteindelijk knopen door te hakken.

“We waren uiteraard op zoek naar mensen die met dezelfde passie onze zaak kunnen verderzetten”, vertelt Niels. “Gilles en Nicoline weten uit ervaring wat de markt verwacht. We hebben er alle vertrouwen in dat ze dit schitterend zullen doen en Rascal zullen klaarstomen voor de toekomst!”

“Vanuit onze huidige bedrijfsactiviteit waren we op zoek naar mogelijkheden om ons gamma te verruimen”, vult Nicoline aan. “Met Rascal kunnen we een prachtig assortiment aanbieden en kunnen we bij de huidige klanten van Rascal de continuïteit van de firma verzekeren. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.