Ondernemersprijzen Wetteren Foto: RR

Wetterse ondernemersprijzen zijn uitgereikt: proficiat aan alle winnaars!

De gemeente Wetteren reikte donderdagavond opnieuw de ondernemersprijzen uit. Naast de starter en horecazaak van het jaar werden ook de handelaar en ondernemer van het jaar gekroond.

Om als winnaar uit de bus te komen, moesten de Wetterse ondernemers sterk scoren in verschillende domeinen. De jury hield bijvoorbeeld rekening met tewerkstelling en personeelsbeleid, lokale verankering en bijdrage aan het beleid van de gemeente, duurzame bedrijfsvoering en vernieuwing.

In de professionele jury zetelden Karin Beeckmans (Unizo), Carine Coppens (HOGENT), Christel Geltmeyer (Voka Oost-Vlaanderen), Herman Van de Velde en Fons Leroy.

In de categorie starter van het jaar kwam makelaar Woppah als winnaar uit de bus. Evenementenlocatie Prullenbos werd gekroond tot horecazaak van het jaar en Keurslager Schalck mag zich twaalf maanden lang handelaar van het jaar noemen. Hamann International Logistics tenslotte ging met de laatste prijs aan de haal. Het logistiek bedrijf werd gehuldigd als ondernemer van het jaar.