Naessens zwembad hoed

Willy Naessens gooit zijn zwembadanker uit in Sint-Martens-Latem

WAREGEM - Willy Naessens en overnames: het hoort bij elkaar zoals de maan bij de nacht. Zopas heeft zijn zwembadgroep een overname gerealiseerd in het rijke Sint-Martens-Latem. Hierdoor heeft Naessens nu ook een eigen commerciële uitkijktoren in de rijke Oost-Vlaamse gemeente.

Willy Naessens Swimming Pools heeft zijn winkelnetwerk vergroot met de overname van Poolservice in Sint-Martens-Latem. Om zijn klanten in de zwembadsector nog beter van dienst te zijn, kondigt Willy Naessens Swimming Pools met trots de uitbreiding van zijn winkelnetwerk aan. Naessens heeft een overeenkomst gesloten met de familie Busschop-De Meyer, waardoor het iconische winkelpunt van Poolservice langs de Kortrijkssteenweg in Sint-Martens-Latem voortaan ook de uitmaakt van de Willy Naessens Group.

Belang van fysische winkels

Deze strategische stap versterkt de positie van Willy Naessens Swimming Pools in de retailmarkt voor zwembadproducten. Met de toenemende groei van online verkoop van zwembadbenodigdheden zoals onderhoudsproducten, waarbij zwembad.be de absolute marktleider is, erkent Willy Naessens Swimming Pools het belang van fysieke winkels om deze groei te ondersteunen.

De overname van Poolservice voegt een extra toplocatie toe aan het retailaanbod van Willy Naessens Swimming Pools. Deze nieuwe aanwinst in Sint-Martens- Latem sluit aan bij een reeks bestaande winkels en afhaalpunten in Oudenaarde, Schoten, Overijse en Doornik.

foto: archief Mediahuis/Willy Naessens