WN 1

Willy Naessens meet zijn zwembadbedrijf een nieuw pak aan

WAREGEM - Willy Naessens himself heeft donderdag de nieuwe zetel van zijn zwembadbedrijf officieel geopend. De keuze viel op het nabij de provinciegrens gelegen Oudenaarde. Een gevolg onder meer van de groei waartegen het bedrijf sinds corona aankijkt.  

Corona heeft niet enkel voor kommer en kwel gezorgd. Vraag dat maar aan Willy Naessens. Voor zijn zwembadbedrijf waren 2020 en 2021 gouden jaren omdat veel Belgen thuis investeerden. Onder meer via de aanleg van zwembaden. Bavo Nachtergaele, CEO van het zwembadfiliaal van het Willy Naessens concern, heeft het over jaarlijkse groeicijfers met 15 procent. Dit doet de omzet belanden op zo'n slordige 18 miljoen euro. In het bedrijf zijn veertig mensen actief, die nu dus een nieuwe thuis krijgen.

Willy Naessens Swimming Pools biedt naast een hoofdkantoor, ook een magazijn voor de online webshop alsook een heuse winkel waarklanten terecht kunnen voor onderhoudsproducten en zwembad accessoires. Er is ook ruimte voorzien voor een digitale studio meteen gigantisch scherm waar potentiële klanten kennis kunnen maken met alle mogelijkheden die het bedrijf biedt.

Willy Naessens Swimming Pools, dat teert op zestig jaar ervaring en de nummer één is van de sector, heeft naast zijn thuisbasis ook nog filialen in Schoten, Overijse en Tessenderlo.