Nieuws Oost-Vlaanderen Willy Naessens verwelkomt 600 ondernemers voor UNIZOMEREVENT

Willy Naessens verwelkomt 600 ondernemers voor UNIZOMEREVENT

Willy Naessens verwelkomt 600 ondernemers voor UNIZOMEREVENT

WORTEGEM-PETEGEM – Donderdag 21 juni vierde UNIZO Oost-Vlaanderen het ondernemerschap in de provincie met het allereerste UNIZOMEREVENT. Zo’n 600 Oost-Vlaamse ondernemers zakten af naar het bedrijfsgebouw van topondernemer Willy Naessens. De UNIZO-bestuurders hadden er een meet-and-great met Willy Naessens, enkele gelukkigen wonnen een koetsritje en de paarden gaven een demonstratie in het zwembad.

Het event kreeg het bezoek van Vlaams minister-president Geert Bourgeois, die er zijn visie op het ondernemerschap in Vlaanderen bracht. Een heel divers panel van ondernemers, nl. Willy Naessens, Evy Gruyaert (LesElles), Jeroen De Wit (Teamleader) en Katrien Vanderlinden (Wonderwalls) vertelden hoe zij het ondernemerschap ervaren en toonden de verschillen aan tussen een ondernemer met heel wat jaren op de teller en jonge ondernemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.