Nieuws Oost-Vlaanderen Wiltae bekroond als beste zwemvijverbouwer

Wiltae bekroond als beste zwemvijverbouwer

Wiltae bekroond als beste zwemvijverbouwer

0000000000wiltaeDe winnaars van de wedstrijd “Beste Zwembad-, zwemvijver- en saunabouwer 2015-2016” zijn bekend. Uit meer dan honderd inschrijvingen
selecteerde een vakkundige jury  de mooiste projecten die vervolgens een gouden, zilveren, bronzen of vermeldingslogo in hun communicatie mogen voeren. Dit is een goede zaak voor beide betrokken partijen: zowel de bouwers als de klanten doen er hun voordeel mee.

Voor de bouwers betekent de erkenning door een professionele jury niet alleen een mooi eresaluut, het is ook een vertrouwenwekkend
marketinginstrument. Het zal potentiële kopers aanzetten om voor hen te kiezen als zwembad-, zwemvijver- of wellnessbouwer.
De klant van zijn kant krijgt correcte, professionele informatie uit onverdachte hoek en kan er dus zeker van zijn dat hij in goede handen is.

Ook organisator BSPA en Zwembaden Plus  levert op die manier een bijdrage om de professionele markt van
zwembaden, zwemvijvers en wellness op een steeds hoger niveau te tillen en de consumenten daarvan op de hoogte te stellen.

In de categorie van de zwemvijvers is het Deinse bedrijf Wiltae – de naam is een samentrekking van de eerste letters van de familienamen van zaakvoerder Ignace Willems en zijn vrouw Kathleen Taelman – bekroond.

Wiltae gaat er prat op uitgegroeid te zijn tot één van de belangrijkse spelers op de Belgische markt in de aanleg van waterpartijen, met daarbij niet alleen zwemvijvers, maar ook sier- en koivijvers en waterspektakels die water combineren met lichteffecten en fonteinen.

“We hebben inmiddels meer dan 1.500 realisaties op onze naam staan”, zegt Ignace Willems, “en die spreken eigenlijk voor zich, want ze tonen stuk voor stuk dat we naadloos op de wensen van de klanten kunnen inspelen. We zijn daarvoor al verschillende keren bekroond en ook deze nieuwe erkenning is een uiting van de waardering voor het vakmanschap en de knowhow van ons team.”

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.