Wim Audenaert van AM-Team wint JCI Award

Wim Audenaert van AM-Team wint de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2024

Op de awardshow van de JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar is Wim Audenaert van AM-Team met de hoofdprijs aan de haal gegaan. Harmony De Smet (Hotel Harmony) werd bekroond met de publieksprijs.

De JCI Award Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer wordt jaarlijks uitgereikt aan een beloftevolle jonge ondernemer, die zich weet te onderscheiden in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering. De jury beoordeelt de kandidaten op basis van een hele reeks criteria waaronder tewerkstelling, personeelsbeleid, innovatie, creativiteit, communicatie, groei, visie,... Daarnaast spelen eveneens de 4 pijlers van JCI: individu, internationalisme, gemeenschap en business een belangrijke rol in de jurering.

In al deze domeinen wist Wim Audenaert van AM-Team zich te onderscheiden en hij mag zich dan ook een jaar lang JCI Oost-Vlaamse Jonge Ondernemer 2024 noemen. Wim Audenaert leidt AM-team, een innovatief softwarebedrijf dat zich toelegt op het in kaart brengen van de uitstoot van broeikasgassen bij waterzuivering door middel van simulatiemodellen. Wim werd met AM-Team nog maar net benoemd als Changemaker door De Tijd / L’Echo als aanstormend bedrijf.

Lees ook: AM-Team bekroond voor hun veelbelovende milieu- en klimaatoplossingen dankzij eerste “Changemakers”

Harmony De Smet van Hotel Harmony ging met de publieksprijs aan de haal. De ambitieuze onderneemster heeft al 18 jaar de touwtjes in handen van Hotel Harmony in het centrum van Gent. Onlangs nam ze de leiding van het familiebedrijf over van haar ouders. De operationele taken runde ze al meer dan 10 jaar solo. Vorig jaar opende ze het Comic Art Hotel, een tweede hotel met 39 kamers.