Foto: yjs Foto: yjs

Zeg niet langer Amadeus, maar The Old Resto: “Ribbetjes à volonté blijven op kaart staan”

Restaurant Amadeus op de Houtbriel in Sint-Niklaas is omgetoverd tot The Old Resto. Voormalig manager Astrit Avdija (23) heeft de zaak overgenomen en wat aanpassingen doorgevoerd aan het restaurant. “Al zullen we klanten hier nog steeds vooral verwennen met onze ribbetjes à volonté”, vertelt de kersverse zaakvoerder.

Wie de afgelopen dagen langs de Houtbriel in Sint-Niklaas wandelde, heeft ongetwijfeld opgemerkt dat restaurant Amadeus er net iets anders uitziet. De naam is gewijzigd naar The Old Resto en ook aan het interieur is wat gesleuteld. “Amadeus gaat zich vooral focussen op hun filialen in de grootsteden en ik had hen al te kennen gegeven dat ik een eventuele overname wel zag zitten”, aldus Astrit.

“De afgelopen jaren was ik hier als manager aan de slag en het was dus voor beide partijen een goede oplossing dat ik de zaak zou overnemen. Amadeus staat natuurlijk vooral bekend voor hun ribbetjes à volonté en dat zal ook voor ons het belangrijkste gerecht blijven. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld kaaskroketten toegevoegd aan de voorgerechten en zullen we ook starten met takeaway, maar over het algemeen blijven de gerechten in grote lijnen hetzelfde, net als het personeel dat voorheen in Amadeus werkte.” (Lees verder onder de foto)

Het typische interieur van Amadeus heeft een opfrisbeurt gekregen, maar is nog steeds duidelijk te herkennen. Foto: yjs
Foto: yjs

Grondige opfrisbeurt

Na de jaarlijkse zomervakantie opende de zaak begin september de deuren onder de nieuwe naam. “Sommige klanten hadden de verandering niet meteen door en het roept nog wel wat vraagtekens op bij velen”, vertelt Astrit.

“Ook bij de telefonische reservaties doe ik steevast opnieuw dezelfde uitleg om klanten gerust te stellen. Daarnaast zijn ook de stijl en het interieur na een grondige opfrisbeurt wel nog steeds duidelijk te herkennen. We bieden zoals voorheen nog altijd zo’n 127 plaatsen aan.”

De openingstijden van de zaak worden ook stevig uitgebreid. “Voorheen waren we enkel open van donderdagavond tot en met zondagavond, maar vanaf nu zal dat vanaf dinsdagavond zijn”, zegt Astrit. “Op vraag van onze klanten openen we ook op zondagmiddag de deuren en we hebben gemerkt dat dat meteen een schot in de roos was.”