Nieuws Vlaams Brabant 13 falingen

13 falingen

13 falingen

LINTER/BEGIJNENDIJK/KAMPENHOUT/ZAVENTEM/WEZEMBEEK-OPPEM/DIEGEM/VILVOORDE/KRAAINEM/GANSHOREN/EVERE/ANDERLECHT – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 12 bedrijven en een vzw failliet verklaard. 

Het doek is gevallen over bouwbedrijf JLB Bouwconstruct, met maatschappelijke zetel aan de Liersesteenweg in Begijnendijk. Curatoren Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters zijn op de zaak gezet. Beide curatoren zullen ook optreden in de faling van de vennootschap Wild Eagle, gelegen langs de Sint-Truidensesteenweg in Linter. Op die locatie was een garage voor het onderhoud en herstelling van voertuigen gevestigd.

Aan de Votvinkenstraat in Kampenhout is er geen toekomst meer voor adviesbureau W&T Design. Curator Steven Nysten is aangeduid. Nysten zal ook de faling afhandelen van kunsten-vzw Goesting?, Franklin Rooseveltlaan in Vilvoorde. Nysten treedt ook op in de faling  van verhuisbedrijf Vasil Irinel Mitincu, Hoogstraat in Zaventem. Ook het faillissement van het bedrijf Adaptive Eyeworks, ontwerper, ontwikkelaar en producent van systemen voor oogcorrectie, zit in zijn portefeuille. Het bedrijf is gevestigd aan de Pegasuslaan in Diegem. Ook de faling van transportbedrijf Kir, Hoogstraat in Zaventem, is toegewezen aan Nysten. De Diegemse curator zal ook de faling bekijken van bouwbedrijf CS Grup, Grensstraat in Wezembeek-Oppem.

Curator Toon Proost is aan zet in de faling van bouwbedrijf Empire Projects, Ninoofsesteenweg in Anderlecht. Aan de Keizer Karellaan in Ganshoren is er ook geen toekomst meer voor voedingszaak Diana Galetan. Ook hier zal curator Toon Proost de nodige vaststellingen doen. Voorts is de faling uitgesproken van vervoersbedrijf Team For You, Jules Bordetlaan in Evere. Curator Olivier Ronse is aangesteld.

Curator Lieve Teintenier, ten slotte, heeft twee faillissementen in portefeuille. Aan de Potaardestraat in Kraainem zal Teintenier langsgaan bij de bestuurder van het failliete Mearize. De onderneming is actief in de verkoop van kledij. Teintenier zal ook de faling afhandelen van schildersbedrijf Russo, Da Vincilaan in Zaventem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Michel bouwt bandencentrale 2.0

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Hever (Boortmeerbeek) heeft zaakvoerder en eigenaar Michel Vantilt zijn nieuwe bandencentrale Banden Michel in… Lees meer

Meise
Meise

Stephex Group koopt manège

MEISE - Het Meisese paardenbedrijf Stephex Group van Stephan Conter heeft manège Saint-Hubert in het Antwerpse Kapellen overgenomen. Conter wil… Lees meer