Nieuws Vlaams Brabant 16 falingen

16 falingen

16 falingen

KEERBERGEN/LANDEN/SINT-PIETERS-LEEUW/BEVER/MERCHTEM/DROGENBOS/HERENT/AFFLIGEM/TERNAT – De ondernemingsrechtbanken van Brussel en Leuven hebben 15 zaken en een vzw failliet verklaard. 

De vzw Reptielen Amfibieën Natuur, ingeschreven aan de Viooltjeslaan in Wezembeek-Oppem, is failliet. Curator Joris J. De Smet is op de zaak gezet. De Smet zal ook de faling behandelen van de bouwbedrijven Vierendeels Projects en Vierendeels-Wellemans, beide ingeschreven aan de Asbaan in Sint-Katherina-Lombeek (Ternat). Aan de Hoefstraat in Liedekerke is het doek gevallen over schrijnwerkerij Mike Van De Wiele. Ook daar zal De Smet optreden. De Smet is ook aangesteld in de faling van autogarage Toresco, met maatschappelijke zetel aan de Brusselbaan in Affligem.

De faling is ook uitgesproken van de horecavennootschap RLB2, Putsebaan in Keerbergen. Curator Martin Dion zal de boeken nakijken. Dion zal ook contact opnemen met de mensen van uitgeverij De Weekspiegel, Stationsstraat in Landen. Ook de bestuurder achter administratief zakelijk bureau Syco Shape, Potestraat in Herent, houdt het voor bekeken. Ook hier zal curator Martin Dion optreden.

De faling is ook uitgesproken van lichtverhuurbedrijf B52 Agency, Bollestraat in Merchtem.  Curator Frans De Roy is aangesteld. De Roy treedt ook op in het faillissement van stukadoorsbedrijf B.T. Enterprises, Langestraat in Drogenbos.  Frans De Roy is ook aangesteld in de faling van adviesbureau Be Smile, gevestigd aan de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Het doek is ook gevallen over bouwbedrijf Di Prima Constructions, Pastoor Coremansstraat in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Ook daar is De Roy aan zet.

Collega-curator Marc Dewael is aangesteld in het faillissement van verandabouwer Sidelma, Poreel in Bever.  Ook de faling van Manon Taglieri, actief in de persoonlijke dienstverlening, zit in zijn portefeuille. Taglieri was ingeschreven aan de Wolsemstraat in Dilbeek. Voorts is ook de faling uitgesproken van Ros Chinda, Godeaustraat in Buizingen (Halle). Het bedrijf deed installatiewerken aan gebouwen. Ook hier zal curator Marc Dewael optreden. Voorts is ook de faling uitgesproken van de holding Deco Invest, Weiveldlaan in Zaventem. Als laatste in deze lijst weerhouden we Clem Catering, Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Marc Dewael is de aangestelde curator.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer