3 falingen

3 falingen

DIEST/TERVUREN/BERTEM – De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard. De ondernemingen waren actief in de IT-branche en de vrijetijdssector. 

De ondernemingsrechtbank van Leuven opende de faling van massagesalon Encarnacion Mejia Ana, Halensebaan in Diest. Curator Steven Verbeke is op de zaak gezet.

Steven Verbeke zal ook de boeken nakijken van het failliete computerconsultancybedrijf Footprint, ingeschreven aan de Tervuursesteenweg in Bertem.

Het doek is gevallen over IT-bedrijf Flexinet, met maatschappelijke zetel aan de Moorselstraat in Tervuren.  De ondernemingsrechtbank stelde curator Steven Verbeke aan.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Roosdaal
Brussel

6 faillissementen

WEMMEL/SINT-PIETERS-LEEUW/ROOSDAAL/BRUSSEL - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 6 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Leuven
Leuven

Bekende cafébaas overleden

LEUVEN - De Leuvense horeca heeft maandag afscheid moeten nemen van Jaak Heelen, gewezen uitbater van café At The Bepop… Lees meer