4 falingen

4 falingen

AARSCHOT/TREMELO/STEENOKKERZEEL – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 4 ondernemingen failliet verklaard. 

 

 

Aan Braekepoort in Aarschot is het bedrijf In Pack in faling. In Pack was actief in onder andere de branche van kantoorbenodigdheden. Curatoren Els Van Erum en Anouk De Vleeshouwer zijn aangesteld. Het duo zal ook de faling beheren van bouwbedrijf Lumabo, met maatschappelijke zetel aan de Barbarastraat in Tremelo.

De Vleeshouwer treedt solo op in het faillissement van adviesbureau E.N.C. Consulting, Meidoornlaan in Steenokkerzeel.  In dezelfde gemeente is ook het doek gevallen over kledinggroothandel LS Group. Het bedrijf was ingeschreven aan de Kortenbergsesteenweg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Leuven
Brussel

Jaspers-Eyers tekent mee aan VRT Morgen

LEUVEN/BRUSSEL - Het Leuvense/Brusselse/Hasseltse architectenbureau Jaspers-Eyers en de Brusselse collega's van OFFICE Kersten Geers David Van Severen tekenen mee aan… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Merchtem, Vilvoorde
Merchtem

Broers Colpan openen tweede AH

VILVOORDE - Mathieu en Gabriel Colpan hebben woensdag hun tweede Albert Heijn-franchise geopend aan het Broekplein (wijk 4 Fonteinen) in… Lees meer