4 falingen

4 falingen

AARSCHOT/HAACHT/LEUVEN – De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 4 falingen uitgesproken. 

David Frederickx, Diestsesteenweg in Rillaar (Aarschot) is in faling. Frederickx was actief in de bakkerijsector. Kristin Van Hocht is de aangestelde curator.

Het doek is gevallen over M&N Renovatiewerken, Bornestraat in Wilsele (Leuven). Curator Jos Mombaers kijkt de boeken na.

Fietsenhandel Finelli, met maatschappelijke zetel aan de Sint-Remigiusweg in Haacht, is in faling. In deze zaak zal ook curator Jos Mombaers optreden.

De rechter sprak de faling uit van Architectenbureau Bert Van Der Borght, Kardinaal Mercierstraat in Aarschot.  Curator Jos Mombaers is aan zet.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.