5 falingen

5 falingen

DIEST/KORTENAKEN/ASSE/GRIMBERGEN/LENNIK – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben vijf ondernemingen failliet verklaard. 

Aan de Veken Blokstraat in Diest is het doek gevallen over de zaak van Timmy Weinbrod. Timmy was actief in isolatiewerken. Curatoren Johan en Lieve Dehaese en Jessie Deckmyn zullen de boeken nakijken. In Kortenaken is Algemene Bouwonderneming Paulus failliet. Paulus was gevestigd aan de Hoekstraat. In deze zaak zijn curatoren Jan De Rieck en Sam Reniers aangesteld.

Curator Christine De Ridder is drie falingen toegewezen. Aan de Dendermondsesteenweg in Asse is er blijkbaar geen toekomst meer voor Paardevoeders Moerman. Ook bouwonderneming Gillco, Cokeriestraat in Grimbergen, is einde verhaal. Ook horecazaak Havakin, ingeschreven aan de Rosweg in Lennik, is failliet. Havakin was het bedrijf achter een afhaalrestaurant.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beersel, Brussel
Beersel

8 falingen

ZEMST/TERNAT/ZAVENTEM/BEERSEL/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 8 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.