8 falingen

8 falingen

LEUVEN/VILVOORDE/GLABBEEK/KEERBERGEN/WOLVERTEM – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 8 bedrijven failliet verklaard. 

David Franckx, Groenstraat in Glabbeek, heeft de boeken neergelegd. Franckx is ook de bestuurder van bouwbedrijf Hybrihome Concrete Concept, gevestigd aan de Venusbergstraat in Herselt. Curatoren Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters zijn aangesteld.

Immokantoor Schuermans & Co, Martelarenplein in Leuven, is failliet. Curatoren Viviane Missoul en Tom Van Der Linden kijken de boeken na. Dezelfde curatoren zijn aan zet in de faling van David Beniamin-Ilie, Remi Vandervaerenlaan in Leuven. Ilie was actief in isolatiewerkzaamheden. Ook de faling van Bazar 77, Tervuursestraat in Leuven, zit in hun portefeuille. Bar 77 stond ingeschreven als verkoper van kledingaccessoires.

Aan Dijlezicht in Keerbergen is het doek gevallen over de zaak Christophe Mertens. Mertens was volgens de statuten actief in de bouwsector. Aan de Vissersstraat in Vilvoorde is schoonmaakbedrijf JI Cleaning Services failliet gegaan. Curator Lies Dewael is aan zet. Dewael zal ook het faillissement beheren van computerconsultancybedrijf Valueboosters, Merchtemsesteenweg in Wolvertem. Dewael, ten slotte, zal ook langsgaan bij het failliete café Effe Naf, uitgebaat door zaakvoerster Paula Vogelaers, en ingeschreven aan de Leuvensesteenweg in Vilvoorde.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer