9 falingen

9 falingen

VILVOORDE/GRIMBERGEN/LEUVEN/SCHERPENHEUVEL/HULDENBERG/KEERBERGEN/TIENEN – De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard. 

Ingenieursbureau Find.Me, gevestigd aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde, is in faling. Sven De Maeseneer is de aangestelde curator. De Maeseneer is ook aangesteld in het faillissement van Schrijnwerkerij Van Der Perre Geert, Westvaartdijk in Grimbergen.

Het doek is gevallen over aannemersbedrijf Ladico, met maatschappelijke zetel aan de Vaartdijk in Leuven. Curator Marc Dewael zal de boeken nakijken. Dewael treedt ook op in de faling van educatief bedrijf Universal Teachings & The School of Life, gevestigd aan de J. Vranckxstraat in Huldenberg. De faling van horecazaak La Frasca, Jan Stasstraat in Leuven, zit ook in zijn portefeuille evenals de faling van schrijnwerkerij Rodeyns David Roger, Sint-Truidensesteenweg in Tienen.

Curatoren Jan De Rieck en Sam Reniers hebben het dossier van bloemen-en plantenbedrijf Peeters Flower Import, Nieuwstraat in Scherpenheuvel-Zichem, op hun bureau liggen. Curator Lies Dewael, ten slotte, moet zich verdiepen in de falingen van adviesbureau Reboot Consulting, Mwami Mutaradreef in Keerbergen, en horecazaak Musleuven. Deze laatste onderneming is gevestigd aan de Kortestraat in Leuven.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Brussel, Koekelberg
Brussel

4 falingen

VILVOORDE/BRUSSEL/KRAAINEM/SCHAARBEEK - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer