faillissementen1

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard. 

De VOF Karfoer, de vennootschap achter restaurant Resto Karfoer in het centrum van Betekom (Begijnendijk), is in faling. De maatschappelijke zetel van VOF Karfoer is aan de Guldensporenlaan in Tremelo. Curator Luc Jordens zal de boeken nakijken. Op hetzelfde adres in Tremelo is het doek gevallen over het bedrijf 5D. Ook in deze zaak zal curator Luc Jordens optreden.

De ondernemingsrechtbank had ook slecht nieuws voor de bestuurder achter decoratiezaak Angel’s Decor, Oplintersesteenweg in Tienen. De rechtbank stelde curator Luc Jordens aan.

In Anderlecht is het doek gevallen over schildersbedrijf Paint Concept. De zaak was officieel ingeschreven aan de Jean Notestraat. Johan Billiet is de curator van dienst.

Aan het Sinte-Aleidisvoorplein in Sint-Pieters-Woluwe is er geen handelsactiviteit meer in bouwbedrijf Simo Projects. Johan Billiet is de aangestelde curator.

Koerier Hicham Yacoubi, Sint-Annastraat in Strombeek-Bever, is in faling. De rechtbank zette Johan Billiet op de zaak.

Curator Johan Billiet zal ook de deur uitgaan voor de afhandeling van de faling van bouwbedrijf DVA Hout & Bouw Construct, ingeschreven aan de Schapenweg in Vilvoorde.

Janis Butans, Boekfos in Asse, is failliet. De man was actief in de bouw. Curator Johan Billiet is aan zet.

Er is ook geen toekomst meer voor verhuisbedrijf Quick Moving, Keizer Karellaan in Sint-Agatha-Berchem. Ook in deze faling zal Johan Billiet optreden in zijn hoedanigheid van curator.