Nieuws Vlaams Brabant AB InBev begint een keten met eetcafés

AB InBev begint een keten met eetcafés

AB InBev begint een keten met eetcafés

goose-islandBierbrouwer AB InBev begint een keten met eetcafés. Die zal helemaal gebaseerd zijn op zijn Amerikaanse speciaalbier Goose Island. Het eerste eetcafé opent nog deze maand als pub in Londen. Volgend jaar is België aan de beurt.

Het project werd Goose Island Vintage Ale House gedoopt. Een groot deel van de omzet zal uit voeding komen. De twee eerste vestigingen komen in de buurt van de Britse hoofdstad en volgend jaar is België aan de beurt. Maar waar precies en wanneer is nog niet bekend.

De Leuvense brouwer wil de keten snel laten groeien. Toby Cowan, die de expansie in goede banen moet leiden, noemt Goose Island Vintage Ale House “een goed gefinancierde en snel uitbreidende keten”.

De plannen passen in het beleid van AB InBev om Amerikaanse speciaalbieren populair te maken in België. De bieren van Goose Island worden sinds deze zomer in verschillende cafés in ons land verkocht.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Brussel
Brussel

Brussel baadt in bier

BRUSSEL/LEUVEN -  In hartje Brussel heeft bierspa Bath & Barley de deuren geopend. Bath & Barley is een luxueuze privé-wellness,… Lees meer

Aarschot
Aarschot

Cafébaas overleden

AARSCHOT - In Rillaar bij Aarschot is afscheid genomen van Jan Trevels. Samen met zijn partner Nelly stond hij achter… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Zaventem
Zaventem

Fransen nemen Zaventems bedrijf over

ZAVENTEM -  Het Zaventemse DigitalScaler is overgenomen door het Franse Wemanity, marktleider in klantgerichte digitale en agile transformaties, Door deze… Lees meer