Nieuws Vlaams Brabant Absoluut ziet meer met Zimmo

Absoluut ziet meer met Zimmo

Absoluut ziet meer met Zimmo

zimmoImmowebsite Zimmo, met zetel in Leuven, zie en hoor je tegenwoordig overal en daar zit het Leuvense communicatiebureau Absoluut voor iets tussen. Een campagne in kranten, online en op radio focust op het belang van een goede buurt.

“Met de campagne ‘Zie meer met Zimmo’ maken we duidelijk dat zimmo.be meer te bieden heeft dan informatie over alle koop- en huurpanden”, zegt Piet Schepers van Absoluut. “Je kan er immers ook door je nieuwe buurt scrollen. Zo ontdek je via Zimmo het lokale schooltje, de sporthal op tweehonderd meter van je nieuwe thuis en het authentieke Italiaans restaurantje om de hoek.”

“Zimmo brengt jouw ideale buurt naar je toe via een grote printcampagne in de kranten De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg en buurtbladen zoals Rondom. De radiocampagne loopt op Joe FM, Q-Music, Studio Brussel, Radio 2 en Nostalgie. “Via een bannercampagne en social media laat Zimmo je je ideale buurt ook online ontdekken”, zegt Schepers.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Haren
Haren

NorthCity toont zijn contouren

HAREN - De verlaten site van kledingketen Orchestra Prémaman, aan de Haachtsesteenweg in Haren, wordt omgevormd tot een nieuwe ruimte… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.