Nieuws Vlaams Brabant Accountants halen 200 mensen in volle crisistijd

Accountants halen 200 mensen in volle crisistijd

credit: SBB Accountants & Adviseurs.

Accountants halen 200 mensen in volle crisistijd

LEUVEN – SBB Accountants & Adviseurs, met hoofdzetel aan de Vuurkruisenlaan in Leuven, zoekt  70 krachten. Afgelopen jaar en begin dit jaar wierf de onderneming al 130 nieuwe mensen aan om de groei te ondersteunen. 

Nadat in het crisisjaar 2020 al 85 nieuwe mensen werden aangeworven en daar bovenop begin dit jaar er 45 collega’s bijkwamen, is accountantskantoor SBB op zoek naar nog eens 70 bijkomende krachten. Het  management, met CEO Raf Sels en commercieel directeur Bart Nelissen, merkt dat de coronacrisis de digitalisering bij heel wat bedrijven in gang heeft gezet.

SBB geldt met 30 kantoren en 550 medewerkers als het grootste Vlaamse accountants- en advieskantoor. “Ondanks de crisis was 2020 voor ons bijzonder succesvol”, zegt CEO Raf Sels. “We realiseerden een omzetstijging van 7,16% en mochten maar liefst 85 nieuwe medewerkers verwelkomen. Ze waren nodig om de vraag naar gespecialiseerd advies op te vangen. In de eerste maanden van 2021 kwamen er nog eens 45 mensen bij. Zij leggen zich toe op adviesverlening rond actuele thema’s, zoals de verdere digitalisering van hun administratie en de mogelijkheden voor financiële ondersteuning als gevolg van de coronacrisis.”

“Ondanks de succesvolle rekruteringscampagnes zijn we nog steeds op zoek naar 70 nieuwe collega’s”, vult commercieel directeur Bart Nelissen aan. “Klanten weten onze rol als proactieve ondernemingscoach te waarderen, en dat brengt veel extra werk met zich mee.”

Raf Sels besluit: “2020 is in alle opzichten een nooit gezien jaar geweest, niet alleen voor ons sociaal leven, maar ook voor het bedrijfsleven. In die moeilijke omstandigheden hebben onze medewerkers toch een glansprestatie neergezet. En we blijven verder timmeren aan de weg. Wie wil meeschrijven aan ons verhaal, is zeker welkom bij SBB.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer

Leuven
Leuven

Gastropub sluit definitief de deuren

LEUVEN - De Leuvense gastropub/biercafé ChapterFour, gevestigd op het Monseigneur Ladeuzeplein, sluit definitief de deuren. Dat liet het management dinsdag… Lees meer