Addocted lanceert POM: eerste app om alle facturen gratis en mobiel te betalen

POMMet de nieuwe smartphone-applicatie POM wil Addocted nv uit Groot-Bijgaarden e-facturatie en e-betalingen naar een hoger niveau tillen. POM staat voor Peace Of Mind: gemoedsrust bij het betalen van facturen.

“We zijn bij de ontwikkeling van de applicatie vertrokken vanuit de consument en hebben het volledige proces van facturatie tot betaling en archivering geoptimaliseerd en vereenvoudigd”, zeggen Johannes Vermeire en Tom Totté, de bedenkers van POM. Ze zijn allebei al jaren actief in de wereld van e-facturatie. “Zo willen we de gebruiker op een veilige en intuïtieve manier gemoedsrust bieden zonder dat die daarbij de controle van de administratie uit handen hoeft te geven.”

“We kregen van onze klanten de feedback dat de huidige betaaloplossingen geen toegevoegde waarde boden. Met POM kunnen klanten nu al hun facturen betalen en archiveren met enkele simpele taps waar en wanneer ze maar willen”, zeggen Vermeire en Totté.

Gebruiksgemak staat centraal bij POM. Na eenmalige configuratie via Sign2Pay is het ‘plug & play’. Je kan je facturen betalen en archiveren in enkele seconden. POM werd ontwikkeld als een mobile first oplossing die de camera op smartphones en tablet optimaal benut voor het scannen van papieren facturen. POM richt zich vandaag op particulieren, zelfstandigen en kleine bedrijven.

De e-facturatieapp werkt op iOS en Android en is verkrijgbaar in de Google Play Store en Appstore. POM is gratis voor de consument. Geen gedoe meer met banktoestelletjes. Betalingen gebeuren via Sign2Pay, waarbij je voortaan aan de slag kan met alleen je persoonlijke handtekening. In de toekomst worden nog bijkomende betaalmiddelen toegevoegd.