Threon Eric Noerdinger, Managing Director en Tom Dedecker, CEO. Foto: Threon.

Adviesbureau Threon opent nieuw kantoor in Brussel

Threon, een adviesbureau gespecialiseerd in portfolio-, programma- en projectmanagement, kondigt de opening aan van hun nieuwste kantoor in Brussel. Met de nieuwe vestiging wil het bedrijf voldoen aan de groeiende vraag naar hun diensten.

Het bedrijf heeft al kantoren in Gent, Delft, Luxemburg. Threon weet klanten te ondersteunen bij het verbeteren van projectprestaties, risico's in te schatten en te beheersen en behalen van strategische doelen. Het adviesbureau telt momenteel een honderdtal consultants en veertig freelancers. Enkele klanten zijn Infrabel, NIRAS, De Vlaamse Waterweg en European Investment Bank.

De nieuwe vestiging in Brussel zal fungeren als strategisch centrum voor Threon om hun klanten in de regio nog beter van dienst te zijn. Deze uitbreiding is een direct gevolg van de groeiende vraag naar Threon's diensten en het verstrekken van lokale ondersteuning aan hun klanten.

"De opening van ons kantoor in Brussel markeert een spannende mijlpaal in de geschiedenis van Threon", zegt Tom Dedecker, CEO van Threon. "We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit nieuwe kantoor biedt om nauwer samen te werken met onze klanten in deze regio en om onze aanwezigheid in België te versterken."

Het nieuwe Threon-kantoor in Brussel zal dezelfde diensten en expertise bieden waar Threon om bekend staat. Het team is de laatste jaren sterk uitgebreid en versterkt met zowel Franstalige als tweetalige profielen waardoor de uitbreiding in Brussel een logisch gevolg is. Het nieuwe kantoor bevindt zich in de Woluwedal 46.