Nieuws Vlaams Brabant Ondernemers bundelen krachten

Ondernemers bundelen krachten

Sem Franssen en Mia Haesevoets.

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT – Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de Q HR Group en specialist in opleidingen, HR-services, outplacement, safety services en loopbaanbegeleiding.

“Mia heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van bedrijven in groei en ontwikkeling en het daarbij opzetten en inzetten van de juiste opleidingen om een verdere groei van de medewerkers te verzekeren. Leg daarbij de jarenlange ervaring van Q-Academy in de domeinen van HR, veiligheid, kwaliteit en milieu en dit zowel in de industriële, maritieme- als de bouwsector en een match made in heaven is born”, zegt Sem Franssen, CEO Q HR Group.

Learning & Development Manager

Haesevoets neemt de rol op van Learning & Development Manager en zal sterker proactief inzetten op de markt met het bestendigen van bestaande en de ontwikkeling van nieuwe trainingen.

Q HR  Group

In 2003 werd Q Jobs opgericht als uitzend- en selectiekantoor door Tessy Damen, met als specialisatie de bouwsector. Sinds de oprichting is Q Jobs flink gegroeid en kwamen er heel wat sectoren bij. De Q HR Group zag het daglicht en overkoepelt de diverse onderdelen. Binnen Q-Academy voorziet het bedrijf diverse opleidingen om te zorgen voor de verdere ontwikkeling van medewerkers, waaronder diverse management opleidingen, soft skills en communicatie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer