Nieuws Vlaams Brabant Aimbizz ondersteunt kmo’s in groei en ontwikkeling

Aimbizz ondersteunt kmo’s in groei en ontwikkeling

Aimbizz ondersteunt kmo’s in groei en ontwikkeling

aimbizzAimbizz heeft een eigen methode ontwikkeld om ondernemingen te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling. ‘Structuur optimalisatie model canvas’ heet het geesteskind van het strategisch adviesbureau voor bedrijven in Molenstede bij Diest. “Je kan de methode toepassen in je bedrijf door het volgen van een training of een adviestraject op maat”, zegt zaakvoerster Mia Haesevoets.

Het management-consultantbedrijf werd opgericht in 2007. Vanaf de start lag de focus op het coachen en begeleiden van bedrijven en organisaties. Ter ondersteuning werd nu een nieuw model gelanceerd, gebaseerd op jarenlange ervaring.

“Het model volgt een stappenplan dat bedrijven kunnen gebruiken om alle activiteiten te managen voor groei en ontwikkeling. Een diepgaande  analyse schetst een duidelijk beeld en helpt de leidinggevende om beslissingen te nemen. Problemen worden vermeden door alle stappen in kaart te brengen”, zegt Haesevoets.

“Het model is gebaseerd op de overtuiging dat organisaties zich gedragen als complexe levende systemen. Alle departementen, producten en processen zijn gerelateerd en hebben invloed op elkaar.  Een verandering op het ene vlak kan een impact hebben op een ander. Het model leert hoe alles verbonden is en vermijdt snelle oplossingen die veel schade kunnen toebrengen.”

Door toepassing van het model zouden alle medewerkers werken naar verbetering in alle functies en op alle niveaus. Hun betrokkenheid en medewerking aan verandering nemen toe. “Dit model is toepasbaar voor alle bedrijven die nood hebben aan verandering, die hun bedrijf weer op de rails willen krijgen en die willen groeien. Bedrijven die geconfronteerd worden met  knelpunten in bepaalde departementen. Bedrijven die te maken hebben met een groot personeelsverloop of veel ziekteverzuim.”

Het team van Aimbizz breidt uit met zes ervaren bedrijfsadviseurs om heel Vlaanderen te kunnen bedienen. Aimbizz is een erkende dienstverlener van de kmo-portefeuille.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.