Nieuws Vlaams Brabant Albert Heijn opent in Boortmeerbeek

Albert Heijn opent in Boortmeerbeek

Albert Heijn opent in Boortmeerbeek

albert heijnWoensdag 1​6 december om 11 uur opent Albert Heijn zijn winkel aan de Leuvensesteenweg 263 in ​Boortmeerbeek​. Na Leuven en Aarschot is dit de derde vestiging van de Nederlandse supermarktketen in de provincie ​Vlaams-Brabant.

Eerder dit jaar raakte bekend dat Albert Heijn een vestiging zou krijgen in Boortmeerbeek. De winkel kwam op de plaats waar vroeger campingwinkel Salu was gevestigd. Sinds enkele maanden is Albert Heijn ook op zoek naar de zowat veertig mensen die een baan zullen vinden in de winkel.

Na een officiële opening voor genodigden is het grote publiek woensdag welkom vanaf 11 uur. De opening voor het publiek gebeurt in aanwezigheid van supermarktmanager

​Hanne Vandikkelen en van Jan Roelofsen, Operationeel Manager Nieuwe winkels bij Albert Heijn België.

Met de opening van deze derde winkel van Albert Heijn in Vlaams-Brabant is de veroveringstocht van de Nederlandse supermarktketen in Vlaanderen en zelfs de provincie ​Vlaams-Brabant nog niet voorbij. Albert Heijn zelf vertelt nooit iets over mogelijke inplantingsplaatsen voor nieuwe winkels, maar de kans is groot dat er volgend voorjaar nog een AH-vestiging opent in Vlaams-Brabant.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Leuven, Rotselaar
Leuven

Starter van de week: MAE. concept

ROTSELAAR/LEUVEN - Lena Onkelinx (27) startte vorig najaar een online conceptstore op, MAE. concept. MAE. concept is onze starter van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.