Nieuws Vlaams-Brabant Aluminiumbedrijf Coil viert 50ste verjaardag

Aluminiumbedrijf Coil viert 50ste verjaardag

Aluminiumbedrijf Coil viert 50ste verjaardag

LANDEN – Coil, wereldleider in de oppervlaktebehandeling van aluminium, heeft zopas haar 50ste verjaardag gevierd. Coil was het eerste bedrijf dat zich vestigde op de industriezone Roosveld.

Vanaf die eerste dag heeft het bedrijf zich sterk verankerd in de Landense gemeenschap”, zegt Landens burgemeester Gino Debroux (L’anders). “Coil zorgde voor heel wat tewerkstelling en het zijn ook Landenaren die een sleutelrol gespeeld hebben in de 50-jarige geschiedenis en de groei van het bedrijf.”

“Coil vervaardigt in Landen producten die niemand anders in de wereld kan maken”, zegt de burgemeester nog. Als je een kijkje neemt op de website van het bedrijf, sta je ervan versteld tot wat het Landense Coil, op 50 jaar tijd, in staat is geweest. Als burgemeester kan ik trots zijn op dit wereldbedrijf.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.