Nieuws Vlaams-Brabant Annelies neemt afscheid van haar krantenwinkel

Annelies neemt afscheid van haar krantenwinkel

Annelies neemt afscheid van haar krantenwinkel

TIENEN – Annelies Vanelven neemt na ruim vier jaar afscheid van haar krantenwinkel Bij Cluts in de Minderbroederstraat in Tienen. De zaak staat opnieuw te koop.

Annelies sluit de deuren van krantenwinkel Bij Cluts. In 2018 nam ze de bekende zaak over van Guy Cluts. “Hij heeft mij helemaal klaargestoomd voor het vak en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor”, aldus Annelies. “En het is zeker niet dat ik niet meer graag in de krantenwinkel sta, of dat de zaken niet goed draaien, maar ik heb een unieke kans op een job gekregen in een sector waarin ik afgestudeerd ben en ik heb die gegrepen.”

Annelies is haar klanten bijzonder dankbaar voor hun bezoekjes. “Je leert de mensen echt kennen. Veel mensen kwamen dan ook bijna dagelijks over de vloer. Ik heb echt genoten van al die fijne ontmoetingen en ook van de gezellige buurt. Als je een probleem had, stonden de buren meteen voor je klaar.”

De zaak staat te koop bij JRC. Kandidaat-overnemers kunnen zich vanaf nu melden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.