Nieuws Vlaams Brabant Anouk nieuwe General Manager Lincoln BeLux

Anouk nieuwe General Manager Lincoln BeLux

Anouk nieuwe General Manager Lincoln BeLux

DIEGEM – Anouk Van de Velde is benoemd tot  General Manager van HR-bedrijf Lincoln Belux. Van de Velde, een van oorsprong Gentse met een internationale track record in commerciële en management functies,  zal het groeiproject van het bedrijf voor België leiden, in lijn met de visie en geografische expansie van Lincoln Group. Lincoln BeLux is gevestigd in Diegem. 

Anouk is afkomstig uit Gent, maar verhuisde in haar tienerjaren naar Frankrijk. Daar startte ook haar professionele carrière, waarin ze een internationale expertise opbouwde in commerciële en (general & interim) management functies en in diverse sectoren o.a. zware industrie, verpakking en B2B distributie.

Ontwerp en verkoop luxe kunsthorloges

Daarna richtte ze haar eigen bedrijf op waarin ze luxe kunsthorloges ontwierp en verkocht.  In 2014 keerde ze terug naar België om er als Management Consultant organisaties te begeleiden in hun internationale expansie. Twee jaar later werd ze Consultant bij Lincoln BeLux, waarin ze tot op heden de Industry Practice leidde. Nu is de manager dus benoemd tot General Manager van Lincoln BeLux.  Anouk is Master in Marketing & Management (ESCI Paris) en Master in Interim Management (Vlerick Business School).

Talent Management Advies 

Lincoln Belux wil haar marktpositie versterken en dé referentie worden in Talent Management advies. De vestiging maakt onderdeel uit van Lincoln Group, bedrijf in Executive Search & Talent Advies, opgericht in 1992 in Parijs en staat inmiddels in de top 10 van toonaangevende HR-bedrijven in Frankrijk.  Lincoln biedt expertise in Executive Search, Executive Interim Management, Leadership Advisory en Outplacement, in een breed scala van sectoren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.