Nieuws Vlaams Brabant Ardent neemt vier speelhallen over in Vlaams-Brabant

Ardent neemt vier speelhallen over in Vlaams-Brabant

Ardent neemt vier speelhallen over in Vlaams-Brabant

Ardent Group heeft Magic Dice overgenomen, uitbater van vier speelhallen in Vlaams-Brabant. Het kansspelbedrijf uit Luik wordt de nieuwe eigenaar van speelhallen in Scherpenheuvel-Zichem, Boortmeerbeek, Boutersem en Holsbeek.

Ardent heeft momenteel twintig speelhallen in Wallonië, met een grote verankering in de regio Luik onder de voormalige naam Circus Group. De groep legde enkele miljoenen euro’s op tafel voor de speelhallen van Magic Dice. Een precies bedrag werd niet meegedeeld.

“Wij garanderen dat er geen banen verloren zullen gaan”, zegt het Luikse bedrijf. De dertig werknemers van Magic Dice in de tien Vlaamse vestigingen maken mee de overstap.

Ardent Group heeft ook gokwebsites en is de firma achter de casino’s van Namen en Spa. In Vlaanderen is het bedrijf bekend via de sponsoring van voetbalploeg Waasland-Beveren en veldritploeg Era-Circus. Voorts zijn er activiteiten in Frankrijk, Roemenië en Spanje. Het bedrijf is naast entertainment ook actief in andere domeinen zoals communicatie en commercieel vastgoed.

“Sinds de oprichting worden wij gedreven door een passie voor het creëren en delen van innoverende projecten en concepten die het dagelijkse leven opvrolijken. Wij staan dicht bij het grote publiek en willen een dienstverlening verzekeren die nauw aansluit bij ontspanning en plezier.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.