Nieuws Vlaams-Brabant Argenx-CEO Tim Van Hauwermeiren te gast in Roosdaal

Argenx-CEO Tim Van Hauwermeiren te gast in Roosdaal

Foto jvi

Argenx-CEO Tim Van Hauwermeiren te gast in Roosdaal

ROOSDAAL, AFFLIGEM – De organisatoren van Molenhof Talks, een netwerkevenement van ondernemers, hebben Tim Van Hauwermeiren gestrikt voor de volgende editie op woensdag 15 februari in Villa Molenhof.

De geboren en getogen Affligemnaar Tim Van Hauwermeiren is medeoprichter en CEO van Argenx. Het bedrijf is de voorbije dertien jaar onder zijn leiding uitgegroeid tot de top van de Europese biotech met veelbelovende potentiële medicijnen tegen voornamelijk auto-immuunziektes. Daarnaast heeft Argenx nog heel wat andere beloftevolle middelen in de pijplijn zitten.

American dream

Argenx scoort al jaren uitstekend op de beurs en heeft alle troeven om uit te groeien tot een top biotechbedrijf in de wereld. “Tim is een spreker met naam en faam in de biotechwereld. Hij doet zelden publieke optredens. Het is voor onze regio dan ook uniek om zo iemand te kunnen strikken voor ons netwerkevenement”, aldus Hans Veirman van Molenhof Talks. “Gezien het enorme succes van Argenx kan het niet anders dan een zeer boeiende avond worden over de toekomst van het bedrijf, de Belgische biotechsector, de American dream, en de noodzaak van ambitie bij Vlaamse ondernemers.”

Molenhof Talks met Tim Van Hauwermeiren start op 15 februari om 19.30 uur in Villa Molenhof in de Kriebrugstraat in Roosdaal. Moderator van dienst is Danny Reweghs. Napraten en netwerken kan nadien

Geïnteresseerde ondernemers die Molenhof Talks willen bijwonen, kunnen inschrijven via www.molenhoftalks.be of per mail naar info@molenhoftalks.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.