Nieuws Vlaams Brabant Arnaud Spirlet nieuwe algemeen directeur Cisco

Arnaud Spirlet nieuwe algemeen directeur Cisco

Arnaud Spirlet nieuwe algemeen directeur Cisco

BELGIUM, BEERSEL, JUN 25th 2012 - Siemens Enterprise Communications - Arnaud Spirlet © Danny Gys - Reporters

BELGIUM, BEERSEL, JUN 25th 2012 – Siemens Enterprise Communications – Arnaud Spirlet
© Danny Gys – Reporters

Cisco uit Diegem heeft Arnaud Spirlet aangeworven als algemeen directeur van de Belgisch-Luxemburgse entiteit. Op 2 mei zal hij het roer overnemen van Pol Vanbiervliet die dan met pensioen gaat. Vanbiervliet stond sinds 2006aan het hoofd van Cisco Belux.

Arnaud Spirlet moet de commerciële positie van Cisco in België en Luxemburg uitbouwen en publieke en privé-organisaties bijstaan bij de digitalisering en transformatie van hun algemene werking en aanbod. Hij zal rapporteren aan Peter Karlströmer, Cisco’s Senior Vice President voor Noord-Europa. “Onze markt bevindt zich net op een kantelmoment met nieuwe technologieën en businessmodellen, en we staan ook voor de doorbraak van het internet of things“, zegt Karlströmer. “Arnaud Spirlet beschikt over een karrenvracht aan ervaring en kennis om Cisco Belux en zijn klanten naar een succesvolle toekomst te gidsen. Pol Vanbiervliet van zijn kant mag terugblikken op een erg succesvol decennium als country manager. De Europese directie wenst hem daarvoor uitvoerig te bedanken.”

Arnaud Spirlet heeft er al een rijke carrière in de sector opzitten. Hij komt van de Britse IT-dienstenleverancier Logicalis, waar hij aan het hoofd stond van de Europese divisie. Daarvoor was hij aan de slag bij telecombedrijf Unify (voorheen Siemens Enterprise Communications), als algemeen directeur Belux en West-Europees partnerdirecteur. Voor de naamsverandering werkte hij al acht jaar voor de organisatie, onder meer als general manager West-Europa. Hij begon zijn carrière in 1999 bij Siemens.

Arnaud Spirlet heeft een MBA International Management van de Vlerick Leuven-Gent Management School. Hij woont in Brussel en is de trotse vader van een tweeling.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.