Nieuws Vlaams Brabant Asco wint Business Tour in Vlaams-Brabant

Asco wint Business Tour in Vlaams-Brabant

Asco wint Business Tour in Vlaams-Brabant

ascoAsco Industries is uitgeroepen tot winnaar van de Trends Business Tour in Vlaams-Brabant. De producent van vliegtuigonderdelen uit Zaventem danst op de golven van de toenemende burgerluchtvaart. Het belangrijkste product zijn bewegende onderdelen voor de vleugels, die dienstdoen tijdens het landen en opstijgen van de vliegtuigen.

Liefst 257 bedrijven stelden zich kandidaat voor de vijfde editie van de Trends Business Tour. Deze award onderscheidt ondernemingen die in hun regio uitblinken in innovatie of duurzaamheid. Voor de keynotespeech tijdens de ceremonie zorgde van Daan De Wever, managingdirector van Destiny, het al veelvuldig gelauwerde telecommunicatiebedrijf uit Zaventem.

De burgerluchtvaart blijft maar groeien. Asco Industries evolueert als wereldwijde toeleverancier mee met de wereldwijde groei. Volgens Iata, de internationale vereniging van de burgerluchtvaart, wordt 2015 een recordjaar. Onder impuls van een lichtjes aantrekkende economie en een dalende kerosineprijs zou het aantal passagiers stijgen tot 3,5 miljard en de wereldwijde omzet tot 783 miljard dollar.

De toekomst oogt al even fraai voor Asco Industries, dat een plaats op de markt veroverde met een unieke niche. Tijdens de volgende twee decennia zou het passagiersverkeer jaarlijks groeien met ongeveer vijf procent, volgens cijfers van Airbus en Boeing.

De digitale administratiebeheerder Doccle werd bekroond in het Brusselse Gewest en de bewaker van kunstvoorwerpen Codine in Waals-Brabant.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.